Έκθεση Παρίσι 2016

Η Έκθεση Παρισιού αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς για το χώρο του αυτοκινήτου και όχι άδικα, καθώς εκεί βρίσκονται περισσότεροι από 300 εκθέτες, οι οποίοι παρουσιάζουν πάνω από 100 παγκόσμιες πρεμιέρες.
 
Κάθε δύο χρόνια πραγματοποιείται η Έκθεση Παρισιού, η οποία αποτελεί την πιο δημοφιλή έκθεση του κόσμου, καθώς μόνο την τελευταία φορά, το 2014, προσέλκυσε πάνω από 1.000.000 επισκέπτες. Η ιστορία της είναι μακρά και χάνεται πίσω στον χρόνο, με το ντεμπούτο της να γίνεται το 1898.

Την Πέμπτη 29 του μηνός, η Έκθεση Παρισιού 2016 ανοίγει τις Πύλες της για τους δημοσιογράφους, ενώ από το Σάββατο 1 έως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, είναι προσβάσιμη για το ευρύ κοινό. Για μία ακόμα φορά, ο τόπος συνάντησης είναι ο εκθεσιακός χώρος Paris Expo στο Porte de Versailles του Παρισιού, όπου θα βρεθούμε και εμείς για να σας μεταδώσουμε Live όλες τις παγκόσμιες αυτοκινητικές πρεμιέρες.

Εκεί θα βρεθούν περισσότεροι από 300 εκθέτες, οι οποίοι παρουσιάζουν πάνω από 100 παγκόσμιες πρεμιέρες. Από όλους τους πρωταγωνιστές της φετινής έκθεσης, συλλέξαμε αυτούς που θεωρούμε πως θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα φλας. Ανάμεσά τους θα δείτε τα best sellers του αύριο, εκθαμβωτικά supercars, μοναδικές λιμουζίνες, αλλά και πρωτότυπα οχήματα που θα καθορίσουν τις μελλοντικές τάσεις της αυτοκίνησης.

Η Honda θα σβήσει 70 κεράκια με ένα νέο S2000

HONDA s2000

Οι φήμες για την συνέχιση του μύθου του δίνουν και παίρνουν εδώ και χρόνια, όμως τελευταία ενισχύεται όλο και περισσότερο η άποψη ότι η εταιρεία θα γιορτάσει με ανάλογο τρόπο και τα 70οστά γενέθλιά της.
Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πηγές που επικαλείται το αμερικανικό Car&Driver το νέο αυτοκίνητο θα είναι στο μέγεθος ενός Mazda MX-5, χτισμένο επάνω σε ένα ολοκαίνουργιο πισωκίνητο πάτωμα. Ο κινητήρας του θα είναι ο 2λιτρος V-TEC turbo του Civic Type R, ενώ το βάρος του θα κρατηθεί κάτω από τα 1.300 kg.

Πηγή: http://www.drive.gr/news/nea-montela/i-honda-tha-svisei-70-kerakia-me-ena-neo-s2000

Τέλη κυκλοφορίας 2017

EVOTECH Τέλη Κυκλοφορίας

Τέλη Κυκλοφορίας

Δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας που θα κληθούμε να πληρώσουμε για το 2017, καθώς το οικονομικό επιτελείο προσανατολίζεται σε μία σειρά από αλλαγές για δικαιότερη κατανομή του κόστους όπως διατείνεται. Φυσικά απώτερος σκοπός του είναι να αυξηθούν τα έσοδα, είτε μέσω άρσης ακινησίας πολλών εκ των 750.000 οχημάτων που έχουν καταθέσει πινακίδες, είτε με επέκταση του μέτρου των τελών κυκλοφορίας με βάση τους ρύπους και για όσα αυτοκίνητα έχουν πρώτη άδεια κυκλοφορίας στη χώρα μας πριν το 2010 και συγκεκριμένα από την 1η Ιανουαρίου 2007. Μάλιστα σενάρια κάνουν λόγο ακόμη και για επιβολή προσαύξησης τελών κυκλοφορίας 10% σε όλα τα πετρελαιοκίνητα οχήματα.

Πηγή: http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Telh-kykloforias-2017-me-prosaykshsh-gia-ta-diesel_137714.asp#ixzz4LM2IJjYl