Διάγνωση Επισκευή

We take care for your vehicle

EVOTECH Έλεγχος - Συντήρηση Αυτοκινήτου

EVOTECH Έλεγχος – Συντήρηση Αυτοκινήτου

Στο πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο μας, το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει τον πλήρη έλεγχο και την συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μηχανολογική εργασία καθώς και οποιαδήποτε επισκευή.

Αξιόπιστο και οικομικό service για όλους τους τύπους αυτοκινήτου όλων των εταιριών.

Αυξήστε την ισχύ του κινητήρα και την ενεργητική ασφάλεια. Στην Evotech αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση του κινητήρα σας σύμφωνα πάντα με τις δικές ανάγκες. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι με την ανααβάθμιση του κινητήρα δεν επηρεάζεται η κατανάλωση καυσίμου ή οι εκπομπές ρύπων καθώς και η ασφάλεια του αυτοκινήτου

Οι αναβαθμίσεις γίνονται στο πρόγραμμα του εγκεφάλου του οχήματος σας, εγγυημένα, υπεύθυνα και οικονομικά σε αποκλειστική συνεργασία με τους καλύτερους Ευρωπαϊκούς βελτιωτικούς οίκους.

EVOTECH Αναβάθμιση Κινητήρα

EVOTECH Αναβάθμιση Κινητήρα

Ευθυγράμμιση Ζυγοστάθμιση

We can take a look under the hood

Στα σύχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε στην Evotech αναλαμβάνουμε την ευθυγράμμιση των τροχών του αυτοκινήτου σας με σκοπό να μειώσουμε τη φθορά των ελαστικών άλλα και να αυξήσουμε τη διάρκεια ζωής τους και τις επιδόσεις τους.

EVOTECH - Ευθυγράμμιση - Ζυγοστάθμιση

EVOTECH – Ευθυγράμμιση – Ζυγοστάθμιση

Ο έλεγχος και η ευθυγράμμιση των τροχών χρειάζεται να γίνεται κάθε 10.000 km ή μια φορά το χρόνο. Μπορούμε να λύσουμε οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με την συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο οδόστωμα.

Pricing Table

Here you can see what we have to offer and what you'll pay for that

Here you can see the pricing table which comes with the theme. It needs to be insterted to the post/page/service in the Text editing mode (not visual).

Service For Car For Truck
Donec suscipit vehicula turpis sed lutpat 35€ 55€
Quisque vitae quam neque. 32€ 42€
Morbi cilisis placerat dapibus. 44€ 31€
Etiam ultrices nulla ed leo malesuada 48€ 34€
Commodo bibendum orci vi verra ; 22€ 33€
alesua commodo malesuada commodo 16€ 7€